Katastrof natt.

Hahah man kan faan inte ha mer otur asså som vi hade i natt. Mickis och jimmy ,johan kom igår kväll vi fika och. sen vid 00.00 så ville mickis visa att hon kunde köra bil. aa så jag ricky mickis jimmy gick ut till bilen mickis satte igång bilen och skulle köra ut på parkeringen. hon fick kärringstop och en bil kom bakom oss. GISSA vilka de kan vara. HMM. vem har sån jävla otur att just då va det snuten. dom stopa oss. mickis hoppar ut och sätter sej brevid mig och ricky i baksättet. jimmy hoppar från passaskerarsidan till förarsidan. 2 polisen kommer och drar en jävla ficklampa i ögonen på oss. frågar om vi tar droger och om vi hade druckit.  - NEJ jag e fan gravid. men jimmy fick blåsa. sen fråga dom om nån här va känd hos polisen sen tidigare. HAHHAHA eeeh ja. jimmy kom nyss ut från häktet och ricky har en hel del bakom sej. samma för jimmy. så dom tog våra personnummer så den andra polisen gick iväg och kollade upp oss. men han kom tillbaka och sa att ingen av oss var efterlysta och va rena.
dom fråga flera gånger varför mickis hoppade ut så snabbt och från förarsidan. mickis sa en annan sak . jimmy sa en annan.  så polisen börja skratta åt oss. men efter 20 minuter så fick jimmy tillbaka körkortet och vi fick åka.
efter det gick vi hem till oss och satte oss i köket och käkade glass och bara titta på varann. ingen kunde ju hålla sej för garv. men men. det kunde ha slutat MYCKE illa där asså.

bilder från igår INNAN vi vart stoppade.

image20

image21

Kommentarer
Postat av: Amalthea

haha! fan va fräänt!! ;) låter fan som norrland! :D

2008-01-18 @ 17:27:14
Postat av: Fru Flångberg

oh my god,the muppetshow is on the road again...

2008-01-18 @ 17:38:37
Postat av: Herr Flångberg

very true,4 nuts in a car you are bound to fail.

2008-01-18 @ 17:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0