Välkommen till min nya blogg!

Så kan man inte sova heller, Min Älskling fyllde i alla fall 20 igår =) lyckad dag. hans släkt va här och min familj kom. han fick jätte fina pressenter. sen senare på kvällen när alla hade gått så hoppa vi ner i badet med levandeljus och rökta räkor och champange och jordgubbar och chocklad och krabba. M m. jätte mysigt va de.
så gick jag in i vecka 8 igår =) börjar må hyfsat bättre. kan i alla fall äta lite mer på dagarna.
I morron åker pappa monica o jag till södertäljesjukhus. ska på undersökning på mina cystor. jag verkligen hoppas att dom är borta nu. annars blir det titthålsoperation nästa gång och det är inget jag önskar!
Har slutat röka helt nu. det kan jag tacka mitt illamående för att det gick så snabbt att sluta. fyfaan vad äcklig cigg är när man mår illa. ursh. pizza kräks jag oxå av. mycke jag inte tycker om längre, men oxå mycke nytt jag gillar. ska väl vara så att vara gravid antar jag.
så har vi kommit dit man märker vilka som är ens vänner. då menar jag riktiga vänner.
en del har drar sej för att man är gravid. och en del kan inte ens vara glad för ens skull. jag tycker inte att det är fel att jag och ricky skaffar barn vi båda känner oss mogna. vi bor i egen lägenhet. vi har en inkomst. Ricky studerar. men jag är sjukskriven och ser inte det som ett hinder för att skaffa barn för det. att bli förälder har ingen ålder för den delen heller..men vi får ialla fall mycke stöd från familjen. alla i både rickys o min familj är jätte glada och det är det som betyder nått.

Puss och Kram skumBanan!

RSS 2.0