29/2-08

igår kväll kom mickis o jimmy för att vi skulle åka och kolla på lokalen som vi kanske ska hyra till våran lilla ideé. :P
men det slutade med att dom stannade och sov över.
jimmy åkte 5 i morse till jobbet härifrån. sen gick jag och mickis upp 6 och käka frulle. sen gick vi och la oss igen. sen ringde DHL om min leverans av platt TV'n som jag har beställt. 32 tum. så den kom 10 i morse. sen gick resten upp. alltså mickis o ricky. sen tog jag och mickis bussen till nynäs för att handla lite. sen mötte vi elin så vi gick och fika på thorssan. sen åkte vi hem allihopa.. så mötte ricky o nikita oss vid bussen.
ricky tog 15.15 tåget till trångsund. han är och hämtar våran soffa och tv-bänk. och jimmy är påväg från jobbet.

vad brukar hända när mickis o jimmy ska komma?
nu är det faan 3-4 gången polisen stoppar oss. vi hade varit och handlat på kvantum och på vägen hem så vänder polisen när dom ser oss. och följer efter oss till våran parkering. så vi stannar och alla kliver ut iriterade. men ricky tog påsarna och bara gick hem. vi frågade vad dom höll på med. nu får det faan vara bra. det ända dom gör att att ställa samma frågor varje gång och se körkort och blåsa. tror inte att dom hade räknat med att vi alla skulle hoppa ur bilen bara så där.


28/2-08

image57
mamma och jag.


en mamma ska ta hand om dig när du mår dåligt, komma och bädda om dig när du är sjuk och ta hand om allt mer som är känslomässigt..

.Men tänk om man inte har någonting? Du har ingen mamma, ingen självklar hjälp....Som min mamma så är det svårt att visa känslor osv så köpa kärlek är alltid lätt men det blir svårt ställt när man märker att man inte godtar det och fortsätter vara jävlig...Det finns och fanns ingen kärlek, det finns och fanns inget tycke, det finns och fanns inget, det finns och fanns enbart tomhet...

en skugga som rörde sig i ögonvrån...Något du aldrig la märke till förutom när man efter ett desperat rop på hjälp kanske fick sitta ner och ta en seriös diskussion....Existerar det att man kan ha blivit skärrad för livet?

Det finns? Det fanns? Det kommer finnas?.....Enbart tomhet...

vi kommer aldrig nå det andra människor kallar relation.



jag ville tro att du innerst inne faktiskt älskade mig, mamma


27/2-08

tror nog att det är därför man sitter inne så mycke dels. för att jag tål inte vissa människor i den här komnunen. räcker med att hoppa av tåget i nynäs så ser man idioterna. en del tror man har förändrats.
men men. gick bra hos göran. efter de så möte jag ricky och nikita vid tåget. sen gick vi upp till  djuraffären köpte en hel del. sen gick vi och köpte en bebisfilt. och nya gardiner till köket och gardinstång. sen tog vi tåget hem efter ett tag. sen har jag tvättat och hållt på här hemma. ikväll blir det bara att tare lungt.
kan ju säga att nikita ser rätt nöjd ut. hon som fick så mycke leksaker och ben. =) älskar att se henne må bra.
vilken tur att jag har min lillasyster annars hade jag missat läkaren idag. klockan ringde  11.30 men så dum som jag brukar vara så stängde jag av den. och 10 minuter senare ringer hon. <3

filten som jag köpte
image55

dom nya gardinerna
image56

26/2-08

hallu.
kom typ nyss hem. varit inne i haninge hela dan. jag och ricky. på tåget så träffade vi carro och leo. gud så söt han är. verkligen längtar nu tills våran kommer.
inne i haninge köpte jag en del barnkläder. sen så käka vi på tacobaren.
sen så har vi inte gjort så mycke. vakna ganska sent. sen drog vi på engång.
på fredag får vi eventuellt våran soffa. och sen så har jag beställt vardagsrumsbord som kommer komma nu i veckan med hoppas jag. i morron blir det läkarbesök hos göran. sen så på torsdag ska jag träffa min handläggare på soc. och ringa företagsrådgivaren på swedbank.

image51


kläderna vi köpte idag
image52

image53

image54


24/2-08

i Torsdags så var jag hos BM lyssnade på Hjärtslagen. som låg på 145.
magen hade växt 5 cm och hade gått upp 3 kg på 2 veckor. =/ nu går det snabbt kan jag säga.
Ricky sa till mig igår att han kommer vara med på förlossningen i alla fall. :O trodde jag inte, för han är nog lika rädd som mig. men det kommer nog gå bra.
i fredags kom jimmy och mickis. dom sov här. men jag sa att dom kom på egen risk eftersom att jag inte har varit bra i magen. =/ vi satt och snacka spela spel o grejer. sen en sak som börjar bli en tradition, polisen stopa oss igen ifredas. civilkläda narkotikaspanare. med en polisbricka runt halsen. dom tog ut ricky ur bilen efter att dom hade sett hans leg. sen börja dom fråga jimmy massa saker. så sa ena polisen - blire utgång ikväll eller? jimmy sa - nej du. dom här två är gravida vi ska hem och laga mat och kolla på film.
sen fick vi åka efter 20 minuter typ. och igår åkte vi till ringvägen och grillade. pappa och små syskonen följde med.
sen åkte jimmy och mickis hem på kvällen. vi hade en mysig helg. va ju ett tag sen man umgicks så med sin lilla syster, I love you siz

image46

jimmy mickis ricky på ringvägen
image48

mickis och jimmy i mitt kök.
image49

Nikita på ringvägen
image50

20/2-08

har inte hänt så mycke. fick internet nu idag. och har varit dårlig nu under en lång tid.
ska till BM i morron. nu känner man sig otroligt tjock. kan knappt ta på mig ett par strumpor längre.
nu e den verkligen ivägen magen asså.
alla hjärtans dag blev i alla fall lyckad. vi åt smörgåstårta och plankstek som jag gjorde här hemma. det va jag ricky danne. ricky fick ros. chocklad. och ett fint kort. av mig. jag fick ett par vita lacost skor. =)
igår kom sussie med spjällsängen som vi ska ha. så nu är den klar. allt är blått =) så söött.
sen så vill jag berätta att min lillasyster är gravid i vecka 7. och Madde ( pappas tjej) är gravid oxå, =) men jag kommer att få först :P

image43


Vecka 25
image44

jag i sommras :P
image45

16/2-08

image40


image41

image42

8/2-08

hänt en del.
för ungefär 1 vecka sen ringde jag 112 för att jag vakna av att det brändes i halsen samtidigt som det vart kallt. skiit obehaglig känsla. hade aldrig haft så förut. men fick prata med en ambulans.sk. hon sa - Therese jag hör på dej att du är väldigt spänd. ta det bara lungt och lägg dej i ett bad och drick te. samma dag skulle jag till anna-lena. BM.
hon sa att det var magmunnen. som öppnar sej. aa men i alla fall det har med att jag är gravid att göra. suuck. va pinsamt. men svårt att veta, och jag som blir så rädd för nya saker som händer. tror att man e dödligt sjuk bara man blir förskyld. men efter vi hade varit hos anna-lena gick vi ner till apoteket och köpte Gaviscon.

trivs jävligt bra i nya lägenheten. men man har inte så mycke att göra nu när internet inte funkar och att telefonen inte är inkopplad än. så nu ikväll åkte vi till rickys pappa och hämtade hans trådlösa internet. som vi fick låna tills vårat kommer. det ska senast komma till måndag.

Ne gumman. jag söker inte efter nått. och jag har redan hittat det jag söker. men frågan e om din kille har sökt klart?? han verkar ju söka för fullt ;) Måste vara pinsamt att inte kunna tillfredställa sin kille..

fick hem kallelse till södertälje idag om. Aurorasamtal. ska dit den 5:e mars.

V. 23
image37

och min bebiiiis. nikita
image38


Danne och Ricky i nya lägenheten.
image39


RSS 2.0