HELT GALET

Har inte skrivit så mycke i bloggen, vet inte varför. har bara inte tänkt på de. så är man inne i vecka 13 nu. mår fortfarande illa. skit jobbigt. har gjort de sen jag vart gravid. =( men det är bara att stå ut. och så blir man kärring om 6 dagar. vet inte vad som händer då. men släkten kommer i alla fall hit på tårta. igår var elin ricky jag inne i haninge. jag klippte mig och köpte lite små saker. ricky köpte en mp4. . jag mår faktist mycke bättre nu psykist. känns som om jag är på rätt väg. är jävligt glad över det. rökt har jag inte heller gjort nu sen jag vart gravid. fyfaan. kan det bli bättre =) är så stolt över mig själv.
så kan jag tala om att de gick jätte bra på MVC ricky följde med. kändes jätte skönt. allt såg bra ut och det blir södertälj BB. 146/78 i blodtryck.122 i Hb. 6,6 i blodsocker lite högt va det men det blir att inte dricka så mycke cola som jag annars gör.


igår när jag kom hem efter klippningen.

image2


Magen V. 11

image3


Känns bra

så vill jag berätta att det gick jätte bra på undersökningen på södertälje. min 2:a cysta va borta och den första hade krymt till 4x4. det första vi fick se va våran bebis , så sööt. så såg man hjärtslagen som gick 150 slag i minuten. nu känns det verkligen som att det finns en liten där inne =). jag ska verkligen bli mamma. haha och ricky pappa. tycker bara inte om namnen som ricky vill att våran flicka ska hetta om de blir en tjej.. =(
har fotfarande inte rökt nånting. känns jätte bra faktist. Nu är man inne i vecka 10. . så bråttom som jag har så har jag redan fixat barnvagn och bärsele. spjälsäng. Mm. i morron ska jag till min läkare han vill att vi ska prata lite nu om hur jag mår när jag har slutat med mina antidepresiva. sen den 16:e ska jag träffa anna-lena på MVC. inskrivning. gud vad allt går fort. känns som om de va en vecka sen jag gjorde mitt G-test. och nu är man snart inne i månad 3.


ne ska ta och sussa lite nu. så man orkar ta sig till nynäs i morron. =)

puss och kram.


RSS 2.0