8/12-07

så var det lördag igen. kan ju börja med att berätta att min födelsedag vart  lyckad. ricky väckte mig med frukost på sängen.en köttbullsmacka med röbetsallad med rostad lök och sallad på. och te till. jätte gott va det =). Tack älskling. sen gjorde jag ricky danne 2 olika tårtor. jätte goda vart dom. på min tårta va de bannan och hallon på. grädde och riven blockchocklad på toppen. På dannes och rickys tårta var det vaniljkräm och chockladmouse.
sen lite senare på dan kom farfar mickis ( lillayster)  pappa madde och barnen. elin. rickys pappa. Fick en massa fina saker.
igår åkte jag ricky Nikita hem till pappa. jag skulle vara barnvakt till mina 2 småsyskon.  pappa och madde skulle på julfest. ricky åkte hem med 20.22 bussen men jag och nikita va kvar. vi sov över. på natten vaknar jag av att casandra kräks som bara den. så jag tvättar av henne och lägger henne i pappa o maddes säng med en hink brevid. magsjuka går ju nu.
pappa körde hem mig och nikita idag. farmor kom på fika och skulle gratta mig.

pratade med barnmorskan igår. nu är det värre än vad jag trodde att det skulle bli. =/ måste bli flyttad till huddinge. får inte födda på södertälje. jag kommer nu att få träffa läkare och barnmorskor på huddinge varje månad tills förlossningen. ( planerad förlossning) ricky jag pappa läkaren barnmorskan komunen ska ha möte den 19:e.
skit förbannad e jag nu. så jag undrar hur mötet kommer att sluta.


min Ögonsten. Nikita
image8

2/12-07

Nu är jag helt slut. vill bara gå och lägga mig. igår åkte Nikita till min pappa och var där under natten. han ville vara hundvakt. =) men hon vart jätte glad idag när hon kom hem. sen så åkte jag pappa och madde till länna och handla lite. sen åkte vi till babyland. hitta massa saker där. kevin ( min lillebror) va hemma med ricky och Nikita.
vi har vänt tillbaka på dygnet nu. vi somnar ungefär vid 8-9 på kvällen och vaknar mellan 6-8 på morgonen. jätte skönt. fast danne är här och lanar. shit han har varit här i 2 ½ vecka nu. 

ne nu ska jag kolla på film och mysa med nikita medans danne och ricky sitter och lirar CS,  ssuuuccckk.!!


Älskling o Jag

image5

Ricky och Danne försöker sätta sig in i papparollen.  - dax och börja träna ;)

image6

1/12 - 07

titta mig i ögonen och säg mig vad du ser? , har gått igenom ett helvete och mycket mer
jag skulle kunna berätta hur det känns, men orden dom blir svaga oh min penna bränns
ingenting blir svart oh vitt, allting blir tårar smärtan sticker ihjäl mig, som tusen nålar
jag skulle kunna nämna nåra saker som skulle få er allihop oh tappa hakan
men jag förtränger, för jag vill helst glömma.  min skalle är full med  ångest, som jag vill tömma

till alla som kan relatera, listan är lång

tillsammans kan vi försöka att tänka framtid livet är ingenting annat än en tuff strid !!



Fuck that, life goes on.


image4


RSS 2.0